© Haber20Denizli 2022

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMINA KATILDILAR

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma etkinlikleri kapsamında hazırlanmış olan programa katıldı.

Kale Ethem Özsoy Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen programa cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Turgut, Kale Kaymakamı Samet Serin, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayana program öğrencilerin hazırlamış oldukları oryantasyon gösterimi ile devam etti.

Programa katılan Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, '' 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma etkinlikleri kapsamında hazırlanmış olan programa katıldık. 15 Temmuz 2016 gecesinde,milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin kahramanca mücadelesiyle engellenmiş demokrasimiz ve milletimiz kazanmıştır. 15 Temmuz destanını yazanların yiğitliği ve cesaretini hatırlamak, unutturmamak hepimizin sorumluluğudur. Tüm Dünya'ya gösterdiğimiz gibi demokrasiden vazgeçmeyecek, Milli irademize sahip çıkacağız, ve ben tekrar canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi, saygı ve rahmetle anıyorum.'' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER