© Haber20Denizli 2022

15 Temmuz şehitleri Çardak'ta anıldı

Denizli’nin Çardak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, hain darbe kalkışmasında şehit olanlar dualarla anıldı.

Program 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ahmet Ulukavak’ın kabrini ziyaret ile başladı. Gün boyu devam eden etkinliklerin ardından gece kent meydanında Çardak Belediyesinin desteğiyle düzenlediği etkinlikte, 15 Temmuz şahitleri dualarla anıldı.

Konu ile ilgili Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, ''  Ölüm karşısında vakur, ihanet karşısında cesur duruşuyla adını tarihe yazdıran aziz milletimizin destanıdır 15 Temmuz...

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günününde, hain darbe girişimi karşısında kahramanlık destanı yazan Çardaklı hemşehrilerimiz ile yine aynı ruh ve inançla Milli Birlik Programımızda bir araya geldik. Vatanımız, bayrağımız, demokrasimiz, milli birlik ve bütünlüğümüz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER