© Haber20Denizli 2022

2014 yılından bu yana devam eden yardımlaşma

Sarayköy Belediyesi 2014 yılından bu yana hizmete aldığı projelerine yenilerini ekleyerek vatandaşların yanlarında olmaya devam ediyor.

2014 yılında başlattığı ve vatandaşlar tarafından takdir edilen projelerinden birisi de vatandaşların evlerinde kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırması.

Vatandaşların evlerinde kullanmadıkları ev eşyaları belediye ekiplerince alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bu sayede eşya değişikliği sebebiyle kullanılmayan ihtiyaç fazlası ev eşyaları da çöpe atılmayarak değerlendirilmiş oluyor.

 Tüm vatandaşları bu önemli çalışmaya destek vermeye davet eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Yaklaşan soğuklar nedeniyle ihtiyaç sahiplerinin şimdi bu eşyalara daha çok ihtiyacı var. Vatandaşlarımız, bu iyilik hareketine destek vererek o ailelerimizin yüzlerini güldürecektir. Evlerinde kullanmadıkları bay, bayan, çocuk kıyafetleri, ayakkabıları ve ev eşyalarını belediyemize ulaştırabilirler. Kendileri gelemezlerse eğer 415 10 07 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir, ekiplerimiz hayırsever vatandaşlarımızın evlerinden eşyaları teslim alabilir” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER