© Haber20Denizli 2022

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

MANİSA (AA) - Turgutlu ilçesinde, Iğdırlılar Derneği ve Engelleri Aşalım Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı etkinlik düzenlendi.

Turgutlu'da bir kafede düzenlenen programa katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yaptığı konuşmada, ABD ve Batı'nın Türkiye üzerinde sürekli olarak bölme ve yok etme planlarını yaptığını söyledi.

Türkiye'de yaşayan her milletten ve ırktan insanların el ele vererek 15 Temmuz'da olduğu gibi Türkiye'yi böldürtmeyeceğini belirten Özdağ, şöyle konuştu:

"Türkiye'de Türkler ve Kürtler kardeşçe yaşıyor ve içeriden de birileri buna engel olmak istiyor. Barış ve kardeşlik için çiçek uzatırken sağ elimi kesseniz sol elimle, sağ gözümü çıkarsanız sol gözümle gider o kardeşlik çiçeği, vatanını seven herkese uzatırım. Bu ülkeye hainlik yapandan milletvekili olmaz, olursa devlet hesabını sorar ve soruyor da. Kimse üzerinde şehitlerin kanları olan bu topraklara ihanet edemez."

MHP Genel Başkanı'nın Manisa ziyaretine de değinen Özdağ, Bahçeli'nin, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yönlendirmesi ile dört MHP'li ilçeye gittiğini ifade ederek, AK Parti'li belediyelerin olduğu ilçelere Ergün'ün hizmet yapmadığını savundu.

Programa, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, AK Parti İlçe Bakanı Mürşit Gedizli ve davetliler katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER