© Haber20Denizli 2022

31 MART GECESİ REKORLARA KOŞACAĞIZ

Adalet ve Kalkınma Partisi Çameli İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını 27.11.2018 Salı günü gerçekleştirdi. Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun katıldı.

İlçe Başkanı Tanju Gököz 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kalmasından dolayı Mahalle temsilcileri ile değerlendirmeler yapılıp, çalışmalarımız daha da şekillenecek. AK Parti'nin her geçen seçimde artan oy oranını daha yükseltmesini sağlayacaktır.


İlçe Başkanlığına gelen üye talepleri de her geçen gün artmaya devam ediyor.


Bu başarılı Teşkilat çalışmalarını, her seçimde artan AK Parti oyları ile görmekteyiz. Çameli’nin tüm mahallelerinde AK Parti'yi zirveye taşıyacağımıza inancım tamdır. İlçemizin kalkınması, ve ilçemize daha fazla hizmetlerin getirilmesi için herkesin elinden geleni yapması, daha fazla çalışması gerekmektedir. Bu yüzden siz değerli Yönetim Kurulu Üyelerimize çok iş düşüyor, emeklerinize şimdiden teşekkür ediyorum. 

DENİZLİNİN GURURU ZEYBEKCİ’YE TEBRİK MESAJI

Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz Denizlimizin gururu Denizli Belediye Başkanlığı yapmış Ak Parti Hükümetlerinin Ekonomi Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hayırlı uğurlu olsun. Belediyecilik alanında Denizli'de ilkleri gerçekleştiren, buradaki başarılarından sonra vekillik ve 3 dönem boyunca Ekonomi Bakanlığı yapan Sayın Zeybekci, inanıyorum ki İzmir'i hak ettiği en güzel seviyeye ulaştıracaktır.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın teveccühleriyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Denizli’d olduğu gibi Çameli’de de heyecan yaratmıştır Bakanımıza çıktığı bu kutlu yolda tüm Çameli ‘li hemşerileri olarak canla başla destek vereceğiz. Rabbim Bakanımızın yolunu ve bahtını açık etsin.

31 MART GECESİ REKORLARA KOŞACAĞIZ

Sizlerin hasbi çalışmalarıyla kapı kapı dolaşacağız. Ev ziyaretleri yapacağız. Gençlik Kollarımızla birlikte toplumun nabzını tutacağız. Gençlerin gönüllerine nüfuz edeceğiz. Elini sıkmadık, hasbihal etmediğimiz bir kardeşimiz kalmayıncaya kadar birlikte çalışacağız. Herkesle ve her kesimle iletişim kurmalıyız. Gönlümüzü de kapımızı da bu milletin değerleriyle sorunu olmayan herkese açmalıyız


Yerel seçimlerin Cumhurbaşkanlığı sistemi içinde önemli olduğuna dikkat çeken Gököz “Yerel seçimler konusunda çok hassas çalışmalara devam ediyoruz. Çok hassas bir uğraş vermeye devam ediyoruz. İnce eleyip, sık dokuyoruz. Birçok açıdan değerlendirme noktaları ortaya koyuyoruz. 31 Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçim hazırlıklarımıza hız verdik. Ana kademe, kadın ve gençlik kollarındaki tüm eksiklerimizi tamamladık. Bu yapılarımızla seçime hazırız. Ayrıca partimizin omurgasını oluşturan mahalle başkanlarımızı da aktif hale getirdik.


Mahallelerimizdeki sorun ve sıkıntıların partimiz adına ilk muhatabı ve çözümde söz sahibi mercii mahalle başkanlarımızdır. Biz de mahalle başkanlarımızın çalışmalarını yakinen takip edeceğiz Her seçimde olduğu gibi Çameli Denizli’nin en yüksek oyunu alacağı gibi kendi rekorumuzun üzerinde bayrağımızı sallayacağız Milletimizin teveccühünü kazanmak için yola çıktık. Allah yolumuzu açık etsin"

Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER