© Haber20Denizli 2022

'31 MART'TA HEDEFLERİMİZE DAHA GÜÇLÜ YÜRÜYECEĞİZ'

Cumhur İttifakı Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Her fırsatta ilçenin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sağınç, Karaköy ve Çamlarca mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sürekli halkın içinde olan bir başkan olduğunu gösteren Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç, yerel seçimlere az bir süre kala mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Her fırsatta ilçenin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç, Çamlarca ve Karaköy mahallesindeki köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

Yerel yönetici olarak her zaman halkın sıkıntısını dinleyerek, mahallelerin önceliklerine göre tüm mahallelerde gönüllere dokunacak, geleceğe ışık tutacak projelere imza atan Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç'a mahalle sakinleri teşekkür ettiler.

Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç, ''32 mahallesi ve zor coğrafi koşullara rağmen Kale Belediyesi olarak her mahallemize hizmet götürerek dokunduk. Gönül Belediyeciliğini göreve başladığımız ilk günden bu yana yapıyorduk. Her mahalleye gerekli olan projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bu hizmetleri tek başıma yapmadım. Sizlerle beraber halkımızın mutluluğu ve refahı için yaptık. Kale'miz gönül ve hizmet belediyeciliğine yürekten inanıyor. Bizleri bağrına basan Kaleli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta istikrar ve güveni bir kez daha Cumhur İttifakı ile tesis edecek ve bizde hedeflerimize daha güçlü yürüyeceğiz.'' dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER