© Haber20Denizli 2022

365 GÜN YAŞIYORUZ

Özel İnsanlar Derneği ve Denizli Yörükleri Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda etkinlikte bir araya geldi. Burada, “Sadece 3 Aralık’ta değil 365 gün yaşıyoruz’ mesajı verildi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Denizli Yörükleri Derneği ve Özel İnsanlar Derneği, 1 Aralık Cumartesi günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenledikleri etkinlikte bir araya geldi. Özel İnsanlar korosu ve Türk Halk Müziği sanatçılarının sahne aldığı, Prof. Dr. Turgut Tok’un Denizli Yörükleri Derneği ve Denizli tarihi hakkında bilgiler verdiği etkinlikte ‘Sadece 3 Aralık’ta değil 365 gün yaşıyoruz’ mesajı verdi.

Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan etkinliğin amacından bahsederek, “Bildiğimiz üzere 3 Aralık Dünya Engelliler günü olarak kutlanıyor. Özel insanlara destek olmak için sadece 3 Aralık’ta değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla bugün başlattık bu etkinliği. Dernek olarak, şahsım olarak sadece 3 Aralık’ta değil her daim Özel İnsanların yanındayız. Bugün onlarsa yarın da biziz. Birlik ve beraberlik içerisinde bugünkü etkinliğimizi Özel İnsanlar Derneği ile beraber kutlamaya çalışıyoruz” dedi.

HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOKTUR

Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı ve Denizli Yörükleri Derneği Kadın Kolları Başkanı Aysun Toner Karaaslan hayatı paylaşmak için engel yoktur diyerek, “Sadece 3 Aralık’ta değil her Aralıkta yaşadığımızı belirtmek için, bunun anlamını vermek ve göstermek için bu etkinliğimizi 1 Aralık’ta düzenledik. Biz sadece 3 Aralık’ta değil 365 gün yaşıyoruz. Etkinliğimiz sürpriz sanatçılarımızla birlikte şölen şeklinde olacak. Artık bu bizim dilimizde tesbihimiz oldu. Diyoruz ki; Bizleri yapamadıklarımızla değil yapabildiklerimizle ve size benzeyen yanlarımızla görün” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER