© Haber20Denizli 2022

7/24 MUHTARLIĞA ERİŞİLEBİLECEK

Çameli ilçesi Taşçılar Mahallesi muhtarlık adaylığını açıklayan 21 yaşındaki Erdem Baş hem mahallenin favorisi hem de ilçenin fenomeni oldu.

Çameli İlçesi Taşçılar Mahallesi sakinlerine sosyal medya ve SMS yoluyla direk ulaşmayı hedefleyerek mahalleyi vatandaşlarla birlikte yönetmek istediklerini ifade eden Baş , şu ana kadar mahalle sakinlerine temas kurarak birebir ulaşarak 31 Mart'a kadar gönüllere girecek. Cep telefon numaralarından oluşan bir veri bankası oluşturmayı hedefleyerek, mahalle sakinlerine gecenin bir yarısı da olsa hem sosyal medyadan hem de cep telefonu üzerinden muhtarlığa ulaşabileceklerini dile getiren Erden Baş ''Yaşanabilir bir Taşçılar için herkesin desteğine ihtiyacımız var.'' dedi.

Muhtar adayı Erdem Baş, ''Her şeyden önce demokratik bir yarış olacağını düşünüyorum. Kimseyi kötülemem. Ama ben ve arkadaşlarım Taşçılar'ı layık olduğu gibi yönetmeye talibiz. Siyasetten uzak durarak her siyasi görüşe aynı mesafede olacağız. Ben ve toplumun her kesimini temsil eden aza arkadaşlarım, tüm enerjimizi doğup büyüdüğümüz Taşçılar Mahallesi’ne harcamak istiyoruz.” dedi.

Baş, '' Muhtar adayı olduğum zaman senin yaşın küçük yapamazsın diyenlerde oldu. Ancak ben onlara aldırış etmedim ve bana destek olan büyüklerimden öneriler alarak çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim.Halkımız da benim bu görevi yapacağıma inansın bu göreve beni layık görsünler. Bana oy verenin de vermeyenin de muhtarı olacağım.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER