© Haber20Denizli 2022

7.LİKYA TROPYMACERASI ÇAMELİ’DE DÜZENLENECEK

Çameli’nin eşsiz doğası ve zorlu parkurları ile birçok doğa sporunun yanı sıra 'off road' gibi motor sporlarına 8 /9/10 Kasım Tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

Kısa süreliğine de olsa yoğun iş stresinden kurtulmak, doğayla iç içe vakit geçirip, hem spor hem de tatil yapmak istiyorsanız  bu organisazyon Çameli’nin doğası  tam da size göre… Üstelik samimi ve doğal atmosferi ile büyüleyen bu rotalarda Jeep ve 4+4 araçlarınızla özgürlüğe doğru yol alabilirsiniz

Denizli’nin Çameli İlçesinde bu yıl farklı bir Kültür Turu düzenleniyor. Fethiye Doğa Sporları Kulübü ve Çameli Belediyesi İşbirliği içerisinde düzenlenecek olan Kültür Turu düzenleniyor. Bu Tur Diğer organizyonlarından çok farklı Çameli’nin doğası ve eşsiz sahip engin güzelliklerinde yapılacak Çameli Boncuk Dağları ve Altınyayla arasında Köyler, mağaralar, göller, dere, orman, piknik alanları, tarihi yapıları hep bir arada bulabileceğiniz eşsiz bir. Çam Kokulu Ormanları ve yayla yollarında geçecek güzergah  üzerinde kanyonlar, dereler ve göller, Antik kentler ziyaret noktalarında  3 gün boyunca 310 km’lik köy, dağ ve orman yolları kullanılacaktır. Tur’a katılmak isteyenler mevsim sebebiyle 4X4 araçların kullanılacaktır.

 

ELDE EDİLECEK GELİR ÖĞRENCİLERE BURS 

Organizasyona katılmak isteyenler Çameli Belediyesi Kültür ev Turizm Danışmanı ayrıca Fethiye Doğa Sporlar Kulübüne  başvurabilirler. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ;Organizasyonda elde edilecek gelir ile  ilçemizde yeni açılan Pamukkale Üniversite Çameli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine burs verileceğini dile getirirken  7.LİKYA TROPY MACERASI’na katılmak isteyen herkesi ilçemize beklediğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER