© Haber20Denizli 2022

ACIPAYAM SKM BÜYÜK BİR COŞKUYLA AÇILDI

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Hulusi Şevkan'ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açıldı.

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Hulusi Şevkan'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Acıpayam Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı, MHP İlçe Başkanı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hulusi Şevkan, '' Çok değerli dostlar sizlerle zaten 2009'dan beri beraberiz.2014'ten beri daha da beraberiz. Bundan sonra çok daha fazla beraber olacağız.İnşallah önümüzdeki günlerde AK Parti ilçe başkanım ve MHP ilçe başkanımın ve meclis üyelerimizin de olduğu beraberce gönül gönüle verdiğimiz cumhur İttifakımızın mensuplarıyla zaten projelerimizi açıklayacağız.Seçim büromuzdaki gece gündüz her zaman her yerde birlikte olacağız.Ben sadece şunu istiyorum.İnşallah 30 gün boyunca kapı kapı, ev ev, cadde cadde ayaklarımız şişene kadar dolaşacağız.

Tamamen halkımızın gönlüne dokunmak için Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi gönüllere giren benim başkanım diye bir Acıpayam'ı yeniden şekillendirmek istiyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı burada gülen taraf Türkiye Cumhuriyeti tarafı olacaktır. Acıpayam bizim Leyla'mız. Biz mecnunuz diyenler var mısınız? Hiçbir gönül kırıklığını dikkate almadan tüm kırgınlıkları bir yana bırakarak bu bizim bayramımızdır.diyerek 31 Mart'a hazır mısınız?'' ifadelerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER