© Haber20Denizli 2022

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Dinar Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, milletvekili adayları İbrahim Yurdunuseven ve İbrahim Ünlüer’in katıldığı açılışa vatandaşlarda yakından ilgi gösterdi.

Açılışta Özkaya, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirerek, "Belediyelerin öğrencilere verdiği bursları mahkeme yoluyla iptal ettirenler, şimdi de 19 Mayıs ve 29 Ekim’de öğrencilere burs vermeye kalkıyor." dedi.

AK Parti'nin 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde en yüksek oy ile yeniden kazanacağını ifade eden Özkaya, "Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile vatandaşlarımız en doğru kararı yine vereceklerdir. Bu seçimin ilk turda lehimize sonuçlanacağına inanıyorum." dedi.

- Dazkırı’da "Sosyal Sorumluluk" projesi

Dazkırı Belediyesi tarafından 1 Ocak 2018 tarihi itibarıyla yeni doğan bebeklere özel "Hoşgeldin Bebek" projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Dazkırı belediyesi, yaşamın her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler üretmeye devam ediyor.

Bunlardan en yenisi ise Dazkırı ilçe merkezinde ve köylerde bebek sahibi olan ailelere yönelik 1 Ocak 2018 tarihinden sonra doğanlar için faaliyete geçirilen proje kapsamında Belediye Başkanı İsmail Taylan ve meclis üyelerimiz ile beraber yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek hediyelerini takdim ediyor.

Bebek sahibi olan ailelere, içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantası hediye ediliyor.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, "Bu proje kapsamında anne ve babaların mutluluğuna ortak olmak ve ufak da olsa bir katkıda bulunmak istedik. İlçe merkezinde ve köylerimizde dünyaya gelen bebeklerimizin ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak yeni doğan bebek setimizi aileleri ziyaret edip hediye ediyoruz. İlçemiz güzelleştiği gibi yeni doğan bebeklerimizle de aynı zamanda büyüyor, bebeklerimize sağlıklı bir ömür ve güzel bir gelecek diliyoruz." dedi.

- Dinar'da engellilere iftar

Dinar ilçesinde engelli vatandaşlara iftar verildi.

Bir park bahçesinde verilen yemekte konuşan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, her bireyin toplumda birer engelli adayı olduğunu, dolayısıyla engelli vatandaşların haklarına herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Acar, "Engelli vatandaşlarımızı her alanda topluma kazandırmak için uğraş veriyoruz. Çünkü onları bizim canımız, kanımız, kardeşimiz. Bu sebeple herkesi engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi.

Yemeğe, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Emniyet Müdürü Halil ibrahim Küpeli, Dinar Sosyal Hizmet Müüdürü Yeliz Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER