© Haber20Denizli 2022

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

AFYONKARAHİSAR (AA)- Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar Altınokta Körler Derneği üyeleriyle iftarda buluştu.

Dinar IYAŞ Gold Plaza’da verilen iftara, Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Acar, Afyonkarahisar Altınokta Körler Derneği üyeleriyle iftar programında bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Her bireyin birer engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini dile getiren Acar, şunları kaydetti:

"Her zaman sizlerin yanında ve arkanızdayız. Bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bugün Dinar'daki davetimize iştirak eden Afyonkarahisar Altınokta Körler Derneği başkanımıza ve üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum."

Erdoğan da Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'a geniş katılımlı iftar daveti ve misafirperverliği için teşekkür ederek, bu tür organizasyonların kendilerine güç verdiğini belirtti.

-AK Parti Milletvekili Özkaya'dan ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Dinar da teşkilat mensuplarıyla esnafı ziyaret etti.

AK Parti’nin esnafa, emeklilere, çiftçilere ve vatandaşlara yönelik seçim beyannamesini anlatan Özkaya, “Maliye politikası fiyat istikrarının sağlanmasında destekleyici olacak. Önümüzdeki dönemde faizlerin oluşturduğu maliyet baskısını azaltacak tedbirleri hayata geçireceğiz. İhracata dönük bir anlayışla Ar-Ge ve yeniliğe dayalı yüksek katma değerli mal üreten şirketlere sahip bir sanayi yapısı oluşturulacak. Seçimden sonra tarımsal desteklerin sayısı azaltılarak daha etkin bir destekleme politikası izlenecek, kümülatif olarak 8,5 milyon hektar alanda arazi toplulaştırma çalışmaları tamamlanacak." ifadelerini kullandı.

-"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağış desteği"

Sandıklı'da AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak üzere bağış yaptı.

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve partililer Ziraat Bankası Şubesi önünde toplandı.

Saylık, burada yaptığı açıklamada, yapılan bağış miktarının önemli olmadığını, taraflarını belli etmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Vatandaşların da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek konusunda duyarlı davrandıklarını vurgulayan Saylık,“Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman desteklerimizi verdik. Şimdi de teşkilat olarak destek olmak amacıyla seçim kampanyasına bağışta bulunduk.” diye konuştu.





İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER