© Haber20Denizli 2022

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar İl Genel Meclisi haziran ayı toplantılarının ikinci birleşimi yapıldı.

Salih Sel başkanlığında toplanan Afyonkarahisar İl Genel Meclisi, merkez ve İhsaniye ilçelerindeki mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklik önerileri ile Şuhut ilçesi Atlıhisar köyü sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmazın, Atlıhisar Köyü Muhtarlığına olan tahsisinin kaldırılması konusu ilgili komisyonlara havale edildi.

Toplantıda ayrıca İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde bulunan bir ardıç ağacının anıt ağaç olarak ilan edilmesi için Valilik makamından gönderilen bilgilendirme yazısı da okundu.

- Sandıklı'da mahalle iftarları 20 bin kişiyi ağırladı

Sandıklı ilçesinde belediye tarafından dört yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle iftarlarının, bu yıl ramazan ayı başından bu yana 20 bin kişiyi ağırladığı bildirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün görev döneminde geleneksel hala getirilen mahalle iftarları, bu yılki ramazan ayında bugüne kadar Kevser, Cuma, Hisar, Çay, Şirinevler, Zafer, Fatih, Çakır ve Yunus Emre mahallelerinde yapıldı.

İftar yemeğinin yanı sıra konuklara çay, şerbet, macun, patlamış mısır, limonata ikramlarının yapıldığı ile ilahiler seslendirilip, semazen ve Aşuk ile Maşuk gösterilerinin sunulduğu etkinlik, bugüne kadar 20 bin kişiyi ağırladı.

Belediye Başkanı Çöl, yaptığı açıklamada, ilçe sakinleri ile aynı sofrada buluşmanın her zaman mutluluk verici olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı manevi atmosferin dolu dolu gerçekleştiği, bizi biz yapan duyguların en üst seviyede yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının hep birlikte yaşandığı müstesna zamanlar. Ramazana ayını yavaş yavaş elveda dediğimiz bu zamanların değerini bilmeli hayır ve hasenat ile ibadetlerimizi yaparak dolu dolu bir ramazan ayından sonra Ramazan Bayramı'na hep birlikte ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz etmeliyiz."

- AK Parti Milletvekili adayı Fedakar, Sandıklı'da

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Rasime Kıpırtı Fedakar, Sandıklı ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve partililer ile bir araya gelen Fedakar, daha sonra ilçe pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulusay ve partililerin eşlik ettiği ziyarette semt pazarında vatandaşlar ile buluşan Fedakar, vatandaşların gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını ifade etti.

Seçim çalışmalarına Bismillah diyerek Sandıklı’da Pazar esnafını ziyaret ederek başladıklarını belirten Fedakar, şunları söyledi:

"Sandıklı ilçemizde esnaf vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla sohbet etme fırsatı bulduk. Dost sağlıkta ve hastalıkta yanımızda olandır. Ak dostlar olarak Sandıklı ilçemizde yaşayan 103 yaşındaki Cennet teyzemizi ve ilçede şehit yakınlarını ziyaret ederek dualarını aldık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine Sabr-ı Cemil niyaz ediyorum. Sandıklı İlçemizde dolu dolu bir gün geçirerek ev ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. 24 Haziran seçimlerinin önemini ve seçime dair istişarelerde bulunduk."

- Dinar’da CHP seçim bürosu açıldı

Dinar ilçesinde CHP seçim bürosunun açılışı yapıldı.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ın da katıldığı açılışta konuşan CHP Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinde vatandaşların desteği ile iktidara geleceklerini iddia etti.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve adayı Burcu Köksal ise CHP’nin oylarının her geçen gün arttığını, halkın desteği ve teveccühünün üst seviyede olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER