© Haber20Denizli 2022

AGD’DEN ASKON’A ZİYARET

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Yönetim Kurulundan oluşan bir heyetle Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve Yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Teşkilat Başkanı Ömer Yağcıoğlu, Sekreterya Komisyon Başkanı Ahmet Can Yılmaz, İmam Hatipler Komisyonu Başkanı Ahmet Geniş, Müesseseler Başkanı Halil Akpınar, İdari ve Mali İşler Başkanı Abdulkadir Kısaç, Planlama ve Organizasyon Başkanı Hasan Yağcıoğlu, Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, yer aldı.

 Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin bizim için büyük bir değer olduğunu, Prof. Dr Necmettin Erbakan Hoca’nın öncülüğünde kurulduğunu anlatarak, Askon yönetiminin Ülkemizin üretimine, milli ve yerli kalkınma noktasında katkı sağladıkları için çok teşekkür ederiz. dedi. Yaptıkları çalışmalar hakkında da Askon Başkanı Uğur Küçük’e bilgi veren Başkan Öztürk, Bu dönem içinde yapacak oldukları çalışmalardan bahsetti. Eğitim faaliyetlerinin sürdüğünü kaydeden Öztürk, “İlkokul, Ortaokul, lise, üniversite tüm gençliğimizi milli değerlerimizle buluşturmanın derdindeyiz. İslam’ın iyi anlaşılabilmesi ve yaşanır hale gelmesi için Şehrimizde var gücümüzle çalışmalar yürütüyoruz. Bu ülkenin harcının İslam’la karılmış olduğunu, Ülkemiz gençliğine ve insanına en iyi örnek İslam Peygamberi Hz Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem olduğunu anlatıyoruz.  Gençlerimizin, Peygamber Efendimizi (S.A.V) yakından tanımasını ve O’nun ahlakı ile kuşanmasını amaçlıyoruz.” dedi.  Her yıl o kutlu Nebi’nin (s.a.v) hayatını örnek alan bir neslin yetişmesi için bu yılda tüm Liselerde Milli Eğitim Bakanlığının izniyle Siyer-i Nebi yarışması için çalışmalar yaptıklarını aktaran Öztürk, Askon’dan destek istedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, Peygamber Efendimizin izinde giden ve bu ülke için Milli ve yerli neslin yetiştirilmesi için çalışan Anadolu Gençlik derneğinin çalışmalarını her zaman takdirle karşıladıklarını belirterek desteğimiz sonsuzdur" dedi.

 

Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük’e MGV yayınlarından çıkan AGD Genel Başkanı Salih Turhan’ın“Tarihe düşülen notlar ” adlı kitabını hediye etti.    

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER