© Haber20Denizli 2022

AGD ÜNİVERSİTE KOMİSYONU MEZUNİYET PİKNİĞİNDE

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Mezuniyet pikniğini Honaz Milli Parkında gerçekleştirdi. Mezun olan öğrencilere Denizli AGD Başkanı Hamza Öztürk plaket takdim etti.

Denizli AGD Üniversite Komisyonu Teşkilat Başkanı Yasin Sulamış, gençliğin manevi olarak çökertilmeye çalışıldığı bir dönem içerisinde yer alındığını belirterek, “Böyle bir zamanda elimizden tutup yanlışa sapmamamızı sağlayan değerli büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Mezun olan arkadaşlarımıza hayatlarının bundan sonraki döneminde başarılar diliyorum” diye konuştu.

İSLAMİ UYANIŞLAR HEP GENÇ NESLİN ÖNCÜLÜĞÜNDE BAŞLAMIŞTIR

Denizli AGD Başkanı Hamza Öztürk’de Üniversite mezuniyet programındaki konuşmasında bu geçici hayat içinde farklı mesuliyetlerimiz olduğunu belirterek, hayatın içinde yapılan işlerin ahiretimiz için gerekli olduğunu söyledi. Peygamber efendimizin genç nesillere önem verdiğini söyleyerek, Dünyadaki İslami uyanışlar hep genç neslin öncülüğünde başlamıştır. Bunun böyle olmasındaki sebep gençlerin büyüklerine göre mülkiyet sevdasının az olmasından geçmektedir. Buradaki mezun olacak kardeşlerimiz, yaşıtlarının gününü gün ettiği bir dönemde her şeyi bir kenara koyup Allah’ın rızasını sırtlandı. Sizler hayatınızın en önemli evresinde büyük bir mücadeleye  giriştiniz. Rabbim bu halinizi mezuniyetten sonrada devam ettirsin diye konuştu.

 AGD GENÇLİĞİN HİZMETİNDE

Ülkemizin büyük bir ahlaki erezyona maruz kaldığını da ifade eden Öztürk, “Özellikle son yıllarda İnternet üzerinden oynanan oyunlarla her gün intihar eden çocuklarımız var. Çok basit gerekçelerle yıkılan aileler var. TV dizileriyle sürekli ahlaksızlıklar servis ediliyor. Lüks, israf, taciz, cinnet hali gün geçtikçe artıyor.Milletimiz ve gençliğimiz ifsat edilmeye çalışılıyor. Bizler bu ifsat çalışmalarına karşı ülke gençliğimizi ve milletimizi ahlaki tahribattan korumak için gece gündüz çalışıyoruz. “İlimizin dört bir tarafında bütün gençliğimize ulaşmak için gayret gösteriyoruz. Başta ortaöğretim, lise, üniversite gencimiz olmak üzere bütün ülke gençliğimizin hizmetindeyiz. Bizim bir tek gencimizi dahi geride bırakmak gibi bir lüksümüz olamaz. AGD gençliğine sahip çıkmanın geleceğe sahip çıkmak olduğu bilinciyle hareket etmektedir. Bizler Milli Gençlik düşüncesine sahip gençler ve ecdadının ruh köküne bağlı nesiller yetiştirmek için varız. Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve Yeni bir dünya bu milletin evlatlarının omuzlarında kurulacaktır.” diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER