© Haber20Denizli 2022

AK KADINLAR 2019'DA YEREL SEÇİME HAZIR

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Çameli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun ve ekibi değerlendirme toplantısı yaptı.

Bugün baktığımız zaman burada, diri, canlı ve millete dokunan, milletin derdini kendi derdi olarak görüp çözme noktasında irade gösteren bir teşkilatımız var. Bu teşkilatta siz hanım kardeşlerimize çok iş düşüyor. Önümüzdeki yerel seçimin mimari sizler olacaksınız.” değerlendirmesinde bulundu.

HER ZAMAN MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Tutgun : “Kadın kolları olarak her gün yenilenerek büyük bir azimle çalıştıklarını, daima birlik ve beraberliği önceleyen bir hal içinde olacağız. Barış ve huzurun hem Türkiye'de hem de dünyada yayılması için çalışacağız. Yeryüzünün tüm mazlumları için yürüttükleri çalışmalara katkı vermenin gayreti içinde bulunacağız. AK Partili kadınlar olarak milletle irtibatımızı hiç kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki süreçte AK Parti Kadın Kollarımız artık seçim maratonunu başlatmış bulunuyor. Sandık bazlı çalışmalar yaparak listelerle evlere çat kapı ziyaret yapıp, tek tek, yüz yüze bir araya geleceğiz. Arı gibi durmadan çalışacağız dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER