© Haber20Denizli 2022

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ MARKADIR!

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti belediyeciliğinin bir marka olduğunu belirterek, “Türkiye belediyecilik hizmetleriyle gerçek anlamda bizim dönemimizde tanıştı. AK Parti’den öncesini hatırlayanlar, ne demek isteğimizi gayet iyi biliyor. Bugüne kadar güzel işler yaptık, bundan sonra daha güzellerini yapmak için yola koyulduk” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Osman Zolan ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Avni Örki ile birlikte, Kayıhan ve Deliktaş Mahallesi’ndeki halk toplantısına katıldı. Gökbel burada yaptığı konuşmada, birçok alanda olduğu gibi AK Parti belediyecilik alanında da bir marka olduğunu söyledi.

 

AK PARTİ ÖNCESİNİ HATIRLAYIN!

 

AK Parti öncesinde belediyeciliğin ne durumda olduğunu bilenlerin hatırlayacağını ifade eden AK Partili Gökbel, “Sokaklarda çöpler toplanmazdı. Yamalı ve çukurlarla dolu yollar vardı. Sürekli su kesintileri vardı. Asırlık şebekelerle taşınan suları içerdik. Kanalizasyonlar açıktan akardı. Trafik sorunu şöyle dursun, doğru dürüst yollar bile yoktu. Bugün AK Parti belediyelerinin yaptığı bu güzel hizmetler kimsenin aklına dahi gelmiyordu. Avrupa standartlarında yollar, köprülü kavşaklar, baştan ayağa yenilenmiş altyapı ve üst yapı, spor salonları, sosyal etkinliklerin yapıldığı modern mekânlar, kongre ve kültür merkezleri, evde bakım hizmetleri insanımız için lüks denilebilecek kadar uzaktaydı. AK Parti geldi, vatandaşımız bu hizmetlerle tanıştı. AK Parti’yi belediyecilikte marka yapan insana verdiği değerdir, bu hizmetlerdir. Biz AK Parti olarak bu hizmetleri sırasıyla hayata geçirip milletimizin hizmetine sunduk. İnsanımıza verdiğimiz değeri hizmetlerimiz ile apaçık ortaya koyduk” diye konuştu.

 

MUTLULUKLAR, GÜZELLİKLER ÜRETTİK!

 

AK Parti’nin hem genel idare, hem de yerel yönetimler anlamında Türkiye’ye büyük bir değişim ve gelişim süreci yaşattığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bugüne kadar güzel işler yaptık. İnsanımız için mutluluklar, güzellikler ürettik. İnşallah bundan sonra da insanımız için en iyisini, en güzelini yapmaya devam edeceğiz. Biz bunun için bu kutlu yola çıktık. 31 Mart’tan sonra da halkımızla birlikte güzellikleri yaşamayı, yaşatmayı sürdüreceğiz. AK Parti belediyeciliğin okuludur. Usta kadrolarımız, kentlerimizi, mahallelerimizi imar etmeyi, vatandaşlarımıza huzurlu yaşam ortamları sunmayı sürdürecektir” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER