© Haber20Denizli 2022

AK PARTİ ÇAMELİ GENÇLİK KOLLARINDA YENİ BAŞKAN EREN OLDU

AK Parti Çameli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Gazi Eren atandı.

Görevi Devrealan Çameli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren "Bu bir bayrak yarışıdır hizmet yarışıdır. “Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan Ak Parti'ye gönül vermiş biri olarak yürüdüğüm bu kutlu dava yolunda AK Parti Çameli Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanmış bulunmaktayım. Bu uğurda gece gündüz çalışan, yorulma nedir bilmeyen, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir kardeşiniz olarak bu AK Dava'ya hizmet edecek olmam benim için bir gurur vesilesidir. Allah utandırmasın” dedi. Üzerimize yüklenen sorumluluk ve zorluğun bilincindeyiz. Görev süresi boyunca birlik beraberlik içerisinde ilçemize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz" dedi.

SEÇİM GELİYOR GENÇLİK KOLLARININ VARLIĞINI HİSSETTiRMELİYİZ

Çameli Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren ;Yerel Seçimlere 6 ay kala Yeni Gençlik Kolları yönetimiyle varlığımızı htirerek halkımızın istediği güzel bir gençlik kadrosu görüntüsünü geçen dönemlerdeki gibi ortaya çıkarmalıyız

Başkan Eren; eski yönetim ve başkanı Ahmet Yusuf Sökmen’e bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER