© Haber20Denizli 2022

AK PARTİ ÇAMELİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI

Çameli Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz,Çameli Ak Parti İlçe Koordinatörü ve Denizli Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Tayyip Yolcu, Belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları ,Gençlik Kolları, mahalle Başkanları ve Partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz , AK parti teşkilatlarında ben değil biz duygusunun hakim olduğuna dikkat çekti.

Gököz; Vakit silkinme kendine gelme vakti, vakit içimize ve işimize bakma vakti, ne yaptığımızı ve ne yapacağımızı çok iyi bilme ve ona göre yol haritası belirleme vakti.. vakit hz.ali’nin ifadesiyle en tehlikeli düşman bize benzeyip de bizden olmayan tanımındaki muhataplarıbulma ve bunlardan arınma vaktidir. vakit kırmadan dökmeden bir usta kıvraklığıyla duvarın aralarından dökülen taşların öncelikle dökülmemesi için gayret gösterme; eğer dökülüyor ise yerine yenilerini koyma vaktidir.
Çameli AK Parti olarak teşkilatımızın her kademesinde görev alan ve partimize gönül veren kişiler olarak, ülkemizin ve memleketimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için görev almaktayız. Seçilerek geldiğimiz görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek her şeyin üstündedir. 2019 yılında yapılacak olan yerel seçim startı verilmesinin ardından AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı tüm kadrolarıyla yerel seçim çalışmalarına başladı. Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik, gece gündüz çalışarak 2019 seçimlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için il teşkilatımızın tüm kadrolarıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz” Biz siyaseti insan odaklı yapıyoruz. Her şeyden önemlisi bütün hizmetlerimizin merkezinde insan vardır, kardeşlerimiz vardır.. Bundan sonraki süreçte de yerel seçimlerden sonra da olsa yerel seçim öncesi de olsa bizler halkımızla beraber olmaya devam edeceğiz”

Başkan Arslan Yapılan tüm hizmetler insan ve toplum odaklıdır. “Ülkemiz bu seçim ile yönetim sistemini değiştirdi. Böylesi önemli ve tarihi bir olaya her zaman şahitlik edemeyiz. Halkımız dış güçlerin ve içerideki hainlerin oyunlarını gördü ve bunların hepsini bozdu. 2014 yılından bu zamana kadar vatandaşların desteği ve duasıyla güzel çalışmalara imza atıldığını belirten Başkan Arslan “Mahallelerimizdeki eksikleri bir bir gidermeye çalışırken hızlı ve planlı bir şekilde büyüyen Çamelimizin , hemşehrilerimiz için en güzelini hayata geçirmenin gayretindeyiz

SİNEVİZYON GÖSTERİMİ YAPILDI

Çameli’ndeki çalışmaları yıllık yapılan planlamalar doğrultusunda icra ettiklerinin AK Partinin bir başarısı var ise bu teşkilatının özverili ve fedakar çalışmasının bir sonucudur, diyen Başkan Arslan AK Parti İlçe yönetim kurulu üyelerine, gençlik kolları üyelerine ve özellikle Kadın kolları üyelerine Çameli Belediye çalışmalarına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederek Çameli Belediyesinin 2014 yılından itibaren İlçe Beleidyesi,Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi Hükümetin Çalışmalarını sinevizyon gösteri ve sunumla attı . Çameli İlçemize vermiş olduğu desteklerinden dolayı Önceki Dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye Valimiz Hasan Karahan’a ,Denizli Milletvekillerimize, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ,İl Başkanımıza İlçe Başkanımız Tanju Gököz ve İlçe Yönetimine teşekkür ederiz


Denizli Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ;Bir Belediye Başkanı düşünün İlçenin ve halkının güvenini kazanmış, vatandaşı hemşerisi ile birlikte olan gece gündüz demeden İlçeyi yeni baştan inşaa eden Belediye Başkanı var.Çameli bize her zaman sevgiyle ve şefkatle karşıladı. Çameli Yolu bitirildi 2.etabı için milletvekillerimizle birlikte takipçisi olacağız,Çameli’ye ne yapılsa azdır Toprağı bereketli insanı mert olan ilçemiz yapılan hizmetlerin hepsinde ( Eğitim-Sağlık-Ulaşım-Altyapı ve Üstyapı vs ) fazlasıyla hakkediyor İlçeye her gelişimizde değişimin farkındayız 10 yıl önceki ile şimdiki Çameli arasında dağlar kadar fark var bu İlçe Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızın kazanımları ile gerçekleşiyor.30 Mart Yerel seçimlerinde Çameli’nde tekrardan bir rekor bekliyoruz zaten rekor kırıyorsunuz ama bu sefer çıtayı yükselteceğinizden eminim

YEREL SEÇİMLER ÖNEMLİ

Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart Yerel Seçimlerinin önemli olduğundan bahsetti Bu Seçim 2009 yılından 5 yıl süreçle hemşerilerimiz ,Çameli’miz Projelerimiz,Milletimiz Denizli’deki hizmetlerimiz gerçekleştireceğimiz projeleri milletimizden tekrar yetki alacağımız seçimdir.Çameli önceki seçimlerdeki gibi rekorunu kimseye kaptırmadı kaptırmazda buna güvenimiz sonsuzdur.

BAŞARILI BAŞKANINIZ VAR

Çameli’yi Cevizi,Fasülyesi,Turizmi,Tarımı ,Belediyecilik faaliyetleri ilçeyi kısa sürede istenilen hedefe ve çalışmalarıyla Denizli’deki ilçelerimizde yarışan bir konuma getiren ve Sürekli Çameli’nin ismini duyurarak başarılı bır noktaya getirilmesi önemli başarıdır.Bu İse Birlik ve beraberlikten kazanılmış bir Çalışmadır. Denizli’de 16 ilçe Belediyemiz var şimdiki hedefimiz tamamını alıp AK Parti Hizmetlerimizle tanıştırmaktır.

DENİZLİ’DEKİ İLÇELER’DE ÖRNEKSİNİZ

Çameli Her zaman örnek ilçelerden birisidir Çameli Belediye Başkanı ,Çameli Ak Parti İlçe Başkanı, Teşkilatı ve Diğer Birimleriyle Birliğin olduğu beraber hareket ettiği sen değil biz kavramıyla hareket eden bir yönetimiz var Allahın izniyle iri olacağız diri olacağız hep birlikte Çameli olacağız dedi

  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER