© Haber20Denizli 2022

AK Parti Çameli Kadın Kollarından Aşure Hayrı

AK Parti Çameli Kadın Kolları tarafından aşure hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çameli Belediyesi parkında düzenlenen etkinlikte AK Parti Çameli Kadın Kolları İlçe Başkanı Selma Tutgun ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşlara aşure ikram etti.

Düzenlenen etkinliğe Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren, Çameli Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Yönetimi, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz vatandaşlara aşure ikram etti.

Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun, bu dönemlerde birlikte olmanın güzellik kattığını düşünüyoruz. Hayırlarımızla birlikte halkımızla bütünleşiyoruz. Bu anlamda da güzel bir etkinlik olmuş oluyor. Hem de maneviyat yönü geniş bir etkinliğimiz oluyor. Halkımızın hayrımıza gösterdiği teveccüh bizleri mutlu etti. Emeği geçen kadın kolları yönetimine teşekkür ediyoruz. Allah hayrımızı kabul eyler inşallah. dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER