© Haber20Denizli 2022

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

MANİSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "CHP Genel Başkanına artık lider demeyeceğim çünkü lider sıfatı başka bir sıfattır, sorumluluk isteyen bir sıfattır" dedi.

AK Parti Salihli 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan Karaslan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun karanlık örgütlerle diyalog kurarak, "millet nasılsa çabucak unutur" diyerek iftira etmeyi alışkanlık haline getirdiğini belirten Karaaslan, "Siyaset her şeyden önce ahlakla yapılan iştir. Ben artık CHP Genel Başkanına artık lider demeyeceğim, çünkü lider sıfatı başka bir sıfattır, sorumluluk isteyen bir sıfattır. Onun için bir daha kullanmayacağım" diye konuştu.

Karaaslan, Türkiye'ye yönelik batıdan gelen algı operasyonlarında milleti bir arada tutan tüm değerlerin hedef alındığını, bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef tahtalarına konduğunu, bakanlarının sınır dışı edilmeye çalışıldığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyasi parti bakışı ne olursa olsun bu saydığım değerlerin birinde mutlaka ortağız. Türkiye düşmanları dediğimiz cenah bu değerler üzerinden bize saldırmıyor mu? Hadi dışarıdakini anlıyoruz da içeridekini nasıl anlayacağız. Ne olduğu belirsiz kağıtları sallamak suretiyle aynı kara propagandanın bir parçası olmak, bırakın bir partinin başında olmayı bu bir Türkiye vatandaşına yakışmaz. O yüzden bunları kabul edemiyoruz. Bu dönemde maskeler düştü inşallah önümüzdeki dönemde artık her şey çok daha net görünüyor."

AK Parti Manisa milletvekilleri ve belediye başkanlarının da katıldığı kongrede tek liste ile gidilen seçimde İbrahim Sayın, ilçe başkanlığı görevine seçildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER