© Haber20Denizli 2022

AK PARTİ İL BAŞKANI YÜCEL GÜNGÖR ÇARDAK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Çardak ilçesini ziyaret ederek, temaslarda bulundu.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Çardak ilçesini ziyaret ederek, temaslarda bulundu. İl Başkanı Yücel Güngör Çardak ilçesinde ilk olarak Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek Çardak'ta yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili istişare toplantısı yaptı. 

Çardak Belediye Başkanlığını ziyaret eden Başkan Yücel Güngör, Çardak merkezdeki esnafları ziyaret ederek tek tek selamlaştı, talep ve önerilerini dinledi. 

Daha sonra AK Parti Çardak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Nazif Korkmaz, ile birlikte istişare toplantısı yaptı.

Çardak ilçesini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, '' Bugünkü Çardak ilçemizi ziyaretimiz esnasında bizlere nazik ev sahipliği yapan çok kıymetli AK Parti ilçe başkanımız Nazif Korkmaz'a, yönetim kurulu üyelerine, Kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, Çardak Belediye Başkanımız Hüsnü Yılmaz'a, belediye meclis üyelerine, belediye çalışanlarına ve tüm Çardaklı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER