© Haber20Denizli 2022

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

İdlib'de 33 askerimizin şehit düşmesinin ardından AK Parti Denizli İl Başkanlığı tüm etkinlik ve kongrelerini iptal etti.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin saldırısı sonrası 33 askerimizin şehit düşmesi ve 32 askerimizin yaralanması nedeniyle tüm programlarını iptal etti. İptal kararlarının haftasonu yapılacak kongreleri de kapsadığı belirtildi. Bu kararla  Kale,Tavas Beyağaç,Çivril, Bekilli, Baklan ilçe kongreleri iptal edildi.

AK Parti Denizli'den yapılan açıklama şu şekilde;Türkiye'nin milli güvenliğini sağlamak, Suriye'de insani bölge oluşturarak göç dalgalarını önlemek ve aynı zamanda ülkemizin bütünlüğüne kastetmiş terör örgütlerine geçit vermemek için İdlib'de görevli askerlerimize yönelik hain saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet milletimize en kalbi duygularımızla başsağlığı diliyoruz.İdlib'de meydana gelen bu alçak saldırı nedeniyle AK Parti Genel Merkezimizin kararlarıyla Denizli'deki bütün parti ve belediye etkinlik programları iptal edildi. Bu karara bugün gerçekleştireceğimiz 28 Şubat Post-Modern Darbesi 23. yıldönümü ile ilgili basın açıklaması ve haftasonu gerçekleşecek kongrelerimiz de dahildir.''

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER