© Haber20Denizli 2022

AK Parti Konya Milletvekili ve eski Başbakan Davutoğlu:

- "İnancımıza ahlakımıza, devletimize yapılan nice saldırılar karşısında fedai can eden nesillerin torunlarıyız. Fedai can etmek gerekirse bir an bile tereddüt etmeyeceğiz herkes bilmelidir"

İZMİR (AA) - AK Parti Konya Milletvekili ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, inancımıza ahlakımıza, devletimize yapılan nice saldırılar karşısında fedai can eden nesillerin torunları olduklarını belirterek, "Fedai can etmek gerekirse bir an bile tereddüt etmeyeceğiz herkes bilmelidir." dedi.

Konyalılar Federasyonunca İsmet İnönü Sanat Merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Davutoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız ve egemen karakteriyle bir onur devleti olduğunu söyledi.

Büyük milletlerin, büyük olma niteliklerini zor şartlarda ateşle imtihandan geçerek kazandıklarını belirten Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Bu millet ateşle imtihanın her türünden geçti. Haçlı sürülerini gördük, Moğol sürülerini de çeteleri de gördük; darbecileri de gördük, bürokratik oligarşiyi de gördük, her şeyi gördük. İnancımıza ahlakımıza, devletimize yapılan nice saldırılar karşısında fedai can eden nesillerin torunlarıyız. Fedai can etmek gerekirse bir an bile tereddüt etmeyeceğiz herkes bilmelidir. Bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep beraber yürüyen Mevlana olalım. Allah Mevlana ahlakını, aşkını bizden eksik etmesin."

Programa AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, İzmir Vali Yardımcısı Erol Türkmen, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir'deki Konyalılar ile davetliler katıldı.







İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER