© Haber20Denizli 2022

AK Parti Manisa Seçim Bürosu açıldı

MANİSA (AA) - Şehzadeler ilçesinde oluşturulan AK Parti Manisa Seçim Bürosu, törenle açıldı.

AK Parti İl Başkanlığınca Şehzadeler ilçesindeki Beyazfil binasında oluşturulan seçim bürosunun açılışı, AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili ve adayı Murat Baybatur tarafından yapıldı.

Baybatur, açılışta yaptığı konuşmada, 10 milletvekili adayıyla parti teşkilatıyla kapı kapı sokak sokak gezerek seçim çalışması yürüttüklerini söyledi.

Gidilen her yerde AK Parti'ye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk günkü aşkla milletin büyük bir teveccüh gösterdiğini gözlediklerini dile getiren Baybatur, “Bu kadar saldırılara rağmen gerçeği görüyor." dedi.

Baybatur, bugüne kadar oynanan oyunlara en güzel cevabı 24 Haziran’da sandıkta verileceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin rakibi ne Muharrem İnce'dir, ne Akşener'dir, ne başkasıdır. Şu an itibarıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın rakibi kimdir biliyor musunuz? Nedir, dolardır, nedir ABD'dir. Bu oyunun farkında olalım. Kimlere karşı bu ülkenin bekası için mücadele ettiğimizi iyi görelim, ona göre kapı kapı çalışalım. Bu bizim için önemlidir, ülkemiz için önemlidir. Biz dik duracağız ama adam gibi duracağız. Kıyamete kadar Türk bayrağımızı dalgalandıracağız."

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de AK Parti teşkilatının 24 Haziran seçimleri öncesinde alanda büyük bir coşkuyla yerini aldığını belirterek, "Gezdiğimiz her yerde AK Parti var. Millet yine Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve AK Parti’yi bağrına basacak. 24 Haziran'a kadar uyumak yok." diye konuştu.

Açılışa AK Parti Manisa Milletvekili ve adayı İsmail Bilen, milletvekili adayları Semra Kaplan Kıvırcık, Samed Zenginoğlu, Serkan Eren, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök de katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER