© Haber20Denizli 2022

AK Parti Marmaris teşkilatı iftar verdi

MUĞLA (AA) - AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı iftar düzenledi.

Marmaris Stadyumu'nda AK Parti İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar, teşkilat mensupları ve ilçe halkını bir araya getirdi.

Yeniden milletvekili adayı olmayan AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, iftarda yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da gerçekleşecek seçimin, sistem değişikliğini hayata geçirecek olması nedeniyle çok önemli olduğunu belirterek, "Her seçimde çalıştınız ancak bu seçim de daha çok çalışmalıyız. Sistem değişikliğinin mimarı olan Sayın Erdoğan’ı sistemin başına en güçlü şekilde getirmeliyiz" dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Mete de seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, 6 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla'da yapacağı mitinge en yüksek katılımı sağlayacaklarını söyledi.

Muğla olarak seçimlerde üzerlerine düşeni yapmanın gayreti içinde olduklarını dile getiren Mete, "Rusya’da seçimler oldu her türlü oyunlara rağmen liderleri seçimden zaferle ayrıldı. Rusya başardı şimdi sıra Türkiye’de. Vakit Türkiye vakti, vakit Marmaris vakti." diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen'in ev sahipliğinde düzenlenen iftara AK Parti Muğla milletvekili adayı Yelda Erol Gökcan da katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER