© Haber20Denizli 2022

AK Parti milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla milletvekili adayları, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Muğla milletvekilli adayları Mehmet Yavuz Demir, Dr. Hüseyin Zafer Alkaya ve avukat Kadir Dağlı, Bodrum İlçe Teşkilatı ile bir dizi sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti. Ziyaretlere, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, Yönetim Kurulu üyelerinden Yener Çelik, Ferudun Katar, Ahmet Likoğlu, Erhan Ünaldı ve partililer eşlik etti.

Milletvekili adayı Yavuz Demir, yaptığı açıklamada, Muğla'nın sesinin Ankara'da duyulacağını belirterek, "Muğla'nın olan veya olası problemlerine karşı oluşacak duyarsızlıklara izin vermeyeceğim. Sizden bu kararlılığımızı üyelerinize anlatmanızı istiyorum. Yapacağımız hizmetlerle Bodrum ve Muğla'yı CHP takıntısından hizmetlerimizle kurtaracağız." diye konuştu.

AK Parti 4. sıra adayı Dr. Hüseyin Zafer Alkaya da bölgenin sorunlarına hakim olduklarını belirterek, "Bu kadro Ankara'nın devlet kadrolarına da hakim. Bu da sorunları zaman kaybetmeden çözeceğiz demektir." dedi.

İlçe Teşkilatı ve milletvekili adayları Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bodrum Denizciler Derneği ve Bodrum Kalesi'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER