© Haber20Denizli 2022

AK Parti milletvekili adayları turizm sektörü temsilcilerini ziyaret etti

MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla milletvekili adayları, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına Marmaris'te devam etti.

AK Parti Muğla milletvekili adayı Yelda Erol Gökcan ve Arif Sert, Marmaris'te turizm, denizcilik ve ulaşım sektörünün temsilcilerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti adaylarına ziyaretlerinde, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partililer eşlik etti.

Aday Gökcan, yaptığı görüşmelerde AK Parti hükümetinin turizm sektörüne uçak başına 6 bin dolar destek ve istihdamla ilgili kolaylıklar sağladığına işaret ederek, "Önümüzdeki günlerde Londra'dan bölgemize THY ilk direk uçuşunu gerçekleştirecek. Bu bölge turizmi açısından önemli bir gelişme. Bir dünya markası olan Marmaris ve Muğla'nın turizmden hak ettiği payı alması için üzerime düşeni yapacağım." dedi.

- Çekek yeri sorunu

Marmaris'te turizm ve denizcilik sektörünün temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde Muğla bölgesinde sektörle ilgili sıkıntıları masaya yatırdıklarını anlatan Gökcan,"Marmaris'te denizcilik sektörünün en önemli sıkıntılarından biri olan çekek yeri konusunun takipçisi olacağım. Nasip olursa Ankara'ya gittiğimde ilgili bakanımızla yaşanan sıkıntıları görüşüp çözümü ile ilgili sektör temsilcilerimizi Ankara'ya davet edeceğim." diye konuştu.

- Marmaris Devlet Hastanesi

Gökcan, AK Parti hükümetinin Muğla’da bugüne kadar çok sayıda sağlık yatırımını hayata geçirdiğini ifade ederek şunları söyledi:

"125 odalı Marmaris Devlet Hastanesi için Beldibi mevkisinde 30 bin metrekare arazinin tahsisi yapıldı. Hastanemizin proje ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak. Konuyu yakından takip ediyorum."

Marmaris'te gençler için projelerini hayata geçirmeye başladıklarını kaydeden Gökcan, "Gençlik Merkezi Projesi son aşamaya geldi. 3 bin kişilik kapalı spor salonu, suni yüzeyle çim futbol sahası ile gençlerimizin kullanımına sunulacak. Bu proje de önümüzdeki günlerde başlayacak." İfadelerini kullandı.

Adaylar sektör temsilcilerini ziyaretlerinin ardından esnafları ziyaret etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER