© Haber20Denizli 2022

AK Parti Sandıklı Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Sandıklı İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi yapıldı.

Sandıklı Belediyesinin düğün salonunda gerçekleştirilen ve tek adayla gidilen kongrede Sevim Ulusoy, başkan seçildi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, kongrede yaptığı konuşmada, 2019 yılında yapılacak seçimlere dikkat çekerek, genç nesle geçmişte yaşanan sıkıntıların anlatılması gerektiğini söyledi.

Seçimlerde kadınların rolünün çok önemli olduğunu aktaran Yurdunuseven, şunları kaydetti:

"2019 yılı mart ve kasım aylarındaki üç büyük seçimin içinde yerel seçimler var. Cumhurbaşkanımızı ve milletvekillerimizi seçeceğiz. Afyonkarahisar 6 milletvekiliyle temsil edilecek. Biz burada bir hedef koyuyoruz. İnşallah altı vekilin tamamını kazanmak istiyoruz. Sizlerin ve bizlerin gayretiyle güzel bir çalışmayla, iyi bir şekilde neticeleneceğine inanıyorum. İnşallah bu çalışma hepimizin olacak. Ana kadememizin, gençlik kollarımızın, kadın kollarımızın çalışmalarıyla gerçekleştirilecek. Burada Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği bir noktayı önemsiyorum. Siyasetteki en önemli liman ahlaktır. Önce ahlaklı olacağız, düzgün ve dürüst olacağız. Düzgün işler yapacağız. Bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz."

Kongreye Yurdunuseven'in yanı sıra, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve çok sayıda partili katıldı.







İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER