© Haber20Denizli 2022

AK PARTİ VE MHP TEŞKİLATI KALE'DE BULUŞTU

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK PArti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, bir araya gelerek Kale ilçesi vatandaşlarla bir araya geldiler.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK PArti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk önce Kale ilçesi vatandaşlarla ve esnaflarla buluştular.

Kale ilçesi vatandaşları tarafından yoğun ilgi ile karşılanan AK Parti ve MHP teşkilatı esnaflarla buluşarak istek ve önerilerini dinlediler. Ardından Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK PArti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve teşkilat üyeleri bir araya gelerek ilçe sorunlarını ele aldılar, istişarelerde bulundular.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, '' AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Cahit Özkan, AK Parti İl Başkanımız Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanımız Cafer Birtürk ile AK PArti ve MHP teşkilatımızla bir araya gelerek ilçemizin sorunlarını ele aldık, istişarelerde bulunduk ve ittifakımızı irdeledik.Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile Önce Memleketimiz, Önce Kale'miz.'' dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER