© Haber20Denizli 2022

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI ÖZ'DEN BAKLAN'A ZİYARET

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Baklan ilçesinde Başkan Yusuf Gülsever'i ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Baklan ilçesinde Başkan Yusuf Gülsever'i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Kılıç, Mehmet Kodalak ve Baklan meclis üyeleri katıldı.

Abdurrahman Öz, '' Ben Baklan belediye başkanımıza ve ilçe teşkilatımıza göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. En iyi şekilde hizmet etmek için gayret ediyoruz. Daha da edeceğiz bunu da görüyorum.2020-2021 yılında yapacağımız yatırımlar ile Denizlili hemşehrilerimiz gayretimizi ve çabamızı bir kez daha görmüş olacak.''

''Cumhur İttifakı Belediyelerimiz var.İttifakın ruhunun en iyi yaşandığı yerlerden birinin Denizli olduğunu da ifade etmek istiyorum.Tüm Denizli Belediye Başkanlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.'' ifadelerine yer verdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz'ün Baklan ilçesi ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, '' Başkan Yardımcımız Sayın Abdurrahman Öz, bizleri onurlandırdılar. Her zaman yanımızdalar. İlçemiz birlik ve beraberliğinde almış olduğumuz yatırımları çok yakından takip ediyorlar. Herkesin gözü artık Türkiye'de.Bu güzellikleri bizlere sağladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.Tabiki Belediye Başkanlığı adaylığım döneminde halkımızın ve teşkilatımızın bizlere olan güveni ile bir dönem daha belediye başkanı olduk.Artık Baklan değişiyor, güzelleşiyor.'' ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER