© Haber20Denizli 2022

AK Parti Yunusemre ilçede Fatih Katıöz dönemi

MANİSA (AA) - AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Zafer İkinci'nin istifasının ardından genel merkez tarafından Yunusemre ilçe başkanlığına Fatih Katıöz'ün atandığını bildirdi.

İl Başkanı Mersinli, düzenlediği basın toplantısında yeni başkan Fatih Katıöz'e ellerinden gelen destekleri vereceklerini belirterek, parti adına Manisa'da en iyi sonuçları alacaklarını söyledi.

Yunusemre İlçe Başkanı Katıöz, kendisine başkanlığı layık gören herkese teşekkür etti.

Ülke olarak zor günlerden geçtiklerini belirten Katıöz, şöyle devam etti:

"Dışarıda ve içeride ülkemize musallat olan tüm şer odakları ile topyekun mücadele halindeyiz.Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde giriştiğimiz bu mücadeleden milletimizin ve kahraman ordumuzun yazacağı yeni bir destanla Afrin operasyonundan alnımızın akıyla çıkacağımızdan inancımız tamdır.

İçeride ve dışarıda yürütülen bu mücadelede bizlerde Yunusemre olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizim partimiz başka partiler gibi sen ben kavgalarının yaşandığı ve yaşanacağı bir parti değildir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği ve gösterdiği yol bellidir. Milletin hizmeti olmaya ant içtik. Partimizin kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese teşekkür ederim."


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER