© Haber20Denizli 2022

Ali Çetin, “Süper Lig’e uygun güçlü bir kadro kuruyoruz

2019-2020 Cemil Usta Futbol Sezonunun fikstür çekimi 17 Temmuz Çarşamba Günü Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapıldı. 2018-2019 futbol sezonunu Spor Toto 1.Lig şampiyonu olan Yukatel Denizlispor ilk karşılaşmasında, Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile oynayacak. Maçın ev sahibi Yeşil-Siyahlı kulüp olacak.

17 Temmuz günü Türkiye Futbol Federasyonunda yapılan fikstür çekimi ile 2019-2020 Spor Toto Süper Lig’in karşılaşmaları belli oldu. Çekilişe Yukatel Denizlispor adına Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan katıldı. Çekiliş sonucuna göre, geçtiğimiz sezon 1.Ligi şampiyon olarak bitiren ve 9 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Yukatel Denizlispor’un ilk karşılaşması kendi evinde Galatasaray ile olacak.

Fikstür çekilişini değerlendiren Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, tadilatı hızla devam eden stadyumda ilk olarak Galatasaray’ı ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını kaydetti. Ali Çetin, “Süper Lig’e uygun güçlü bir kadro kuruyoruz. Takımımızın kampı devam ediyor. Bir taraftan da stadyumumuzu standartlara uygun hale getirmek için çalışıyoruz. Zemin tamamlandı. Saha artık Süper Lig müsabakalarını oynamaya uygun. Koltuklarımızı da yerleştiriyoruz. Her biten tribünü de satışa açıyoruz. İlk hafta iki şampiyon karşılaşacak. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Bu sahada daha önce pek çok efsane maçlar oynandı. Takımımızın Kulübümüze, Denizli’ye yakışır bir performans sergileyeceğine inanıyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER