© Haber20Denizli 2022

Alpin Garden &Et ve Balık Resturanttan Öğrencilere takdire şayan hediye

Elmalı Mahallesinde Hizmet Lezzet kaşiflerinin yeni gözdesi Alpin Garden &Et ve Balık Restaurant takdirlik öğrencileri ve ailelerini lezzetli hediyelerle ödüllendiriyor.

Takdir Belgeleri ile gelen öğrenciler için girişimde bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran restoran işletmecisi Fatih Maden (44), ''Bizim haftada 2 gün balık, ömür boyu sağlık' şeklinde bir sloganımız var. Öğrencilerimiz zaten ödülü almışlar, biz de onları deniz mahsülleri ile ödüllendirmek istedik. Öğrencilerin ilgisi beklediğimizden çok daha fazla. Amacımız insanların balığa olan talebini arttırmak. Çocuklara balık alışkanlığını kazandırmak ve sağlıklı bireyler yetişmesine katkıda bulunmaktır.'' dedi.
Takdir belgelerini paylaşan öğrenciler, Alpin Garden &Et ve Balık dilediği salataların yanı sıra yeni lezzet dilediği ürünü seçebilir, başarılarını nefis yemeklerle kutlayabilirler. Karnelerini alarak yarıyıl tatiline giren milyonlarca öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir tatil diliyorum, dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER