© Haber20Denizli 2022

ANADOLU ASLANLARI'NDAN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Genç ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) Denizli Şubesi yönetimi ve üyeleri, Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Genç ASKON  (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği)  Denizli Şubesi yönetimi ve üyeleri, Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay'a kan bağışında destek oldular.

Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, '' 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası. Ben öncelikle Kızılay Haftası'nı kutluyorum. Bizlerde Genç ASKON Denizli Şubesi olarak üyelerimizle beraber kan bağışında bulunduk.Hem normal kan bağışı hem de kök hücre nakli bekleyen hastalara çare olabilmek adına kanımızın incelenmesi için kan bağışı yaptık.Bizler biliyoruz ki kan sürekli ihtiyaçtır. Sadece Kızılay Haftası'nda değil düzenli olarak kan bağışında bulunmamız gerekmektedir.Gerek kendimizin gerekse sevdiklerimizin anlık kana ihtiyacı olabilir. Bu bilinçle hareket ederek kan bağışında bulunmalıyız. Genç ASKON Denizli Şubesi olarak bu ihtiyacın blincindeyiz. Bu bilinçle hareket ederek bağışımızı gerçekleştirdik.Bizlere yardımcı olan Kızılay Başkanımıza, müdürlerimize ve sağlık personelimize çok teşekkür ediyorum.'' diyerek Kızılay Haftası'nın önemini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER