© Haber20Denizli 2022

ANADOLU ASLANLARINDAN ANLAMLI ZİYARET

Denizli Genç ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Emniyet Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısı ile görev başında olan polisleri ziyaret ettiler.

Kurulduğu günden bu yana farklı ve anlamlı etkinliklerde adından sıklıkla bahseden Denizli Genç ASKON bu kez de Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile Denizli  Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri görev başında olan polis memurlarını ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Genç ASKON  Denizli Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakır, ‘’ Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yılı dönümünü sizlerle kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Polis teşkilatı ülkemizin huzur ve güvenliği sağlama ve sağlanan ortamı kararlı bir şekilde devam ettirmeyi, güvenli ve başarıyla yerine getirmiştir. Her türlü suç ve suç örgütlerine karşı verilen bu başarılı mücadelenin uğruna şehitler ve gaziler vermiş ancak ülkeye devlete ve halka hizmet hedefine asla ödün vermeyen şehitlerimizi bu onurlu günde saygıyla ve rahmetle anıyoruz.’’ Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER