© Haber20Denizli 2022

ANADOLU GENÇLİK DERGİSİ PROF.DR NECMETTİN ERBAKAN ÖZEL SAYISINI YAYINLADI

Bu yıl Anadolu Gençlik Dergisi genel merkezi tarafından Milli Görüş’ün 50. Yılına mahsus “Erbakan ve Milli Görüş” başlıklı kitap şeklinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan özel sayısının dördüncüsü hazırlandı. Hazırlanan bu eserle ilgili harekete geçen Denizli Anadolu Gençlik Dergisi Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin, Denizli’de Çalışmalarına hız vererek Prof. Dr. Necmettin Erbakan özel sayısını okuyucularıyla, aboneleriyle ve Denizli halkıyla buluşturmaya devam ediyor.

Özel sayıda Erbakan Hoca’nın hayatı ve 40 yıllık mücadelesi değişik makale, deneme, röportaj ve dosyalarla işleniyor. Tam 270 sayfa olarak hazırlanan kitapta, özel röportajlar ve hiçbir yerde bulunamayacak fotoğraflar yer alıyor. Okuyucular, özenle hazırlanan ve yıllarca arşivlerde saklanacak bu sayıyı Anadolu Gençlik Dergisi Temsilcilikleri’nden temin edebilecekler.

HERKESİ ERBAKAN’I DOĞRU OKUMAYA VE DOĞRU ANLAMAYA DAVET EDİYORUZ

Özel sayı hakkında bir açıklama yapan Denizli Dergi temsilcisi Ekrem Çetin şu ifadeleri kullandı;  Bugün her daim davasında haklı çıkan İlim, fikir, siyaset, devlet, bilim ve dava adamı Prof.Dr. Necmettin Erbakan hoca’nın idealleri, çözüm önerileri  ve fikirleri mevcut dünyaya bir panzehir olabilecek niteliktedir. Bu ülkede Milli kelimesini tek doğru kullanan lider Erbakan’dır. Adi düzene karşı, adil düzen mücadelesi vermiştir.  Milletimiz sahte kahramanları değil, asıl kahramanları öğrenmeli ve anlamalıdır. Bizler, bu minvalde herkesi Erbakan’ı doğru anlamaya, doğru okumaya ve doğru düşünmeye davet ediyoruz. Erbakan Hoca’yı anlayan, okuyan ve onun projelerini uygulayan bir neslin varlığı en büyük arzumuzdur. Bizler AGD olarak, Erbakan Hocamızın bütün yönlerini gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışacağız.     

Türkiye'nin ve İslam dünyasının geldiği süreçte terör, vekalet ve vesayet savaşlarının olduğunu belirten çetin, bunun neticesinde Müslümanların katledildiğini ve göçe zorlandığını dile getirdi. Müslüman ülkelerin parçalandığına işaret eden Ekrem Çetin, şöyle devam etti:

 

ÖMRÜ HAKKI VE HAKİKATİ BU MİLLETE ANLATMAKLA GEÇTİ

 

 "Üst akıl olarak ifade edilen küresel ırkçı emperyalistler, planlarını ve niyetlerini açık açık ortaya koymaktan da çekinmiyor. Bir tarafta ırkçı, despot, zalim, gücüne güvenen bir zihniyet var, diğer tarafta da İslam’ın hak anlayışı var. İslam adil bir dünya vadediyor, sevgiyi, merhameti ve saadeti bütün insanlık için istiyor. Kadim İslam medeniyetinin uygulamaları var. Milli Görüş Hareketi'nin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız, siyasi hayatı boyunca bu zihniyetlerle uğraştı. Müslümanları bir araya getirmek için yoğun bir çaba ortaya koydu. Öngörüsüyle bu günlerdeki manzaraya dikkati çekmişti. Bütün bunları Anadolu Gençlik Dergimiz özel sayı şeklinde kitaplaştırarak, derleyip toparladı." Amacımız, Erbakan'ın ve Milli Görüş Hareketi’nin önemini  gençlere ulaştırarak, "Özellikle de siyaset ve devlet adamlarımızın dikkatini çekmek. Hocamızın bütün ömrü, bu mücadeleyle geçti. Çünkü burada ciddi bir devlet tecrübesi var. Tarihin yeniden tekerrürüne fırsat vermemek lazım."

 

Sağlam duruşuyla Erbakan Hocamız, önemli bir lider ve rol modeldir. Onu iyi tanıyıp önerilerine sahip çıkılmalı. Bunun için de bu hazırlamış olduğumuz “Erbakan ve Milli Görüş kitabı büyük önem kazanıyor."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER