© Haber20Denizli 2022

ARSLAN ''BU İLGİ BENİ DE ÇOK MEMNUN ETTİ''

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, çini kursunu ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar hakkında kurs hocası Nezahat Köroğlu Dikilitaş’tan bilgi alan Başkan Arslan kursiyerlerin eserlerini çok beğendiğini dile getirdi. Arslan, ''Özellikle insanlarımızın kendini geliştirmesi, kişisel gelişimini sağlaması ve meslek ve beceri edinmesine yönelik kurslarımıza destek veriyoruz . Hayri Dev Kültür Merkezi içerisinde açılan Çini Kursuna gerçekten büyük ilgi var. Bu ilgi beni de çok memnun etti.'' dedi.

Hayri Dev Kültür Merkezinde Açılan Çini Kursuna Yoğun İlgi Var...

Kursiyer, Yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve oldukça başarılı bulduğunu belirten Başkan Arslan dile getirdiğimiz taleplerimiz ile de ilgileneceğinin sözünü vererek, bizlere bu şekilde isteklerle ve güzel projelerle geldikten sonra size kapımız her zaman açık demesi bizleri çok memnun etti.'' diye konuştu.

Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Arslan Çameli Belediyesi olarak ev hanımlarımıza her türlü desteği vermeye hazırız.157 dev projemizin içerisinde yer alan Sosyal Belediyecilikte ev hanımlarımız için meslek edindirme kursları sözümüzle ev hanımlarımıza destek olduk.İlçe ekonomisinde kadınlarımızın daha fazla rol alması için bu kursların önemi oldukça fazla. Çameli Halk Eğitim Müdürlüğü bu konuda çok güzel çalışmalara imza atıyor. Kursiyerle ile sohbet eden Arslan onlardan bu sanata sahip çıkmalarını istedi. Kursta, çini işlemeciliğinin sırlama ve fırınlama gibi tüm iş ve işlemlerinin tamamı yapılıyor.

FARKLI KURSLAR DA AÇILACAKTIR

Arslan, ''Hayri Dev Kültür Merkezinde sanat atölyelerimizde farklı kurslarımız açılacaktır. İlçemize Hayri Dev Kültür Merkezini kazandırarak ev hanımlarımızın ve güzel sanatlara olan ilgisinin artmasına vesilen olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER