© Haber20Denizli 2022

ASKON AİLESİNDEN DENİZLİLİLERE AŞURE HAYRI

Denizli Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ( ASKON) ve Genç ASKON, Muharrem ayı nedeniyle Denizlili vatandaşlara aşure dağıttı.

Denizli Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ( ASKON) ve Genç ASKON, Muharrem ayı nedeniyle Denizlili vatandaşlara aşure dağıttı.

Denizli Çınar Yeni Camii önünde düzenlenen aşure hayrına Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Ayhan Soyfidan, Hüseyin Çolakoğlu, ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Genç ASKON Şube Başkanı Bekir Çakır ve beraberindekiler, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Cuma namazının hemen ardından gerçekleştirilen aşure hayrına Denizlililer yoğun ilgi gösterdi.

ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, ‘’Beraberlik, kardeşlik ve paylaşımın simgesi olan Aşure Günü’ne kıymet göstererek bir araya geldik. Allah hayrımızı kabul etsin.’’ Dedi.

Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, ‘’ ASKON ailemizin muharrem ayı nedeniyle düzenlemiş olduğu aşure hayrında bir araya geldik. Özellikle vatandaşlarımızın bu mübarek ayda bir araya gelip, bu gönül ikramından yararlanmaları son derece önem taşımaktadır. Dayanışma ve kaynaşmanın arttırılmasına yönelik bu tür etkinliklerin özellikle içinde bulunduğumuz bu zamanda ayrı bir önemi vardır. Hem ASKON ailesi olarak hem de etkinliklere katılan vatandaşlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ben Muharrem ayı’nın tüm islam alemine hayırlar getirmesini ,Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.’’ İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER