© Haber20Denizli 2022

ATATÜRK’Ü RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, ATATÜRK’Ü RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bir millete en zor anında umut aşılayarak, kurtuluşa önderlik eden Atatürk’ü rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80. yıldönümünde andı. Atatürk’ün vatanın her köşesinin işgal edildiği, ordusunun silahsız bırakıldığı, tüm egemenlik haklarının ortadan kaldırıldığı bir ortamda, millete umut olduğunu kurtuluşa önderlik yaptığını ifade etti.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bir milleti peşinden sürükleyebilmek, zor olanı başarmaya ikna etmek ve bu inancı aşılamak ancak liderlerin özelliklerindendir. Gazi Mustafa Kemal de, milletimizin o dönem ihtiyaç duyduğu lider olarak tarih sahnesine çıkmış ve kahraman milletimiz ile birlikte tarihe not düşen destanlar yazmıştır. Türk Milleti’nin asla esir edilemeyeceğini, boyunduruk altına girmeyi hiçbir koşulda kabul etmeyeceğini tüm dünyaya göstermişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve değerli silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER