© Haber20Denizli 2022

AYSUN NALBANT: 'YEREL SEÇİMLER TAMAMLANMIŞTIR'

Güney Ege Sanayi ve İş dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Av. Aysun Nalbant, 31 Mart Yerel Seçimlerinin bitmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Ulusal ölçekte ekonomi politikalarının iyileştirilmesine,  daha ağırlıklı olarak dönüş yapılmasını ve bir an evvel reform odaklı çalışmalara başlanmasını beklemekteyiz

Her daim ifade ettiğimiz üzere, bugünden itibaren  yolumuz; demokrasinin geliştirilmesi, sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması, kamu harcamalarının makul seviyelere indirilmesi, kamuda denetlenebilir-şeffaf çalışma ilkelerinin benimsenmesi, planlı ve projeli çalışmaların kamu-STK işbirlikleriyle halkı tatmin edecek şekilde yapılandırılması,  yargının evrensel hak ve özgürlük anlayışına dayalı bağımsız işlerliğinin daha fazla sağlanması, yurtta ve dünyada barış dilinin benimsenmesi, kucaklayıcı ve kapsayıcı yerel politikalar oluşturulmasıdır.

Yerel seçimi, halkın oylarıyla göğüsleyerek kazanan  tüm adaylara  başarılı çalışma dönemi diliyor, sonuçların şehrimize-bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER