© Haber20Denizli 2022

BABADAĞ BELEDİYESİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Babadağ Belediye Başkanı seçilen Ali Atlı, görevi Salim Demirezen’den devraldı.

Devir teslim törenine, Salim Demirezen, Ali Atlı, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz, Babadağlı vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Babadağ Belediye Başkanlığı görevi sona eren Salim Demirezen, Ali Atlı’yı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Demirezen, ‘’Bugün 5 yıl önce devraldığımız bu kutsal görevin sona erdiği, değerli kardeşlerimize devrettiğimiz bir gündür. Ben umuyorum ki layıkıyla yaptığımızı, Babadağ’ımızı tarihi hizmetten getirdiğimizi, Cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımını hizmetini bu dönem de getirdiğimizi ve bundan sonraki dönemde yeni projeleriyle, yeni hizmetleriyle değerli arkadaşlarımızın yeni başkanımızın ve meclis üyelerimizin ileriye götüreceklerine gönülden inanıyorum, inancım tamdır. Göreve gelmemiz tarihi itibari ile, Denizli’miz büyükşehir olması hasebiyle hizmet alanlarımız büyüdü. Hizmetlerimize hiçbir aksatma yapmadan, mahalle mahalle sokak sokak bütün hizmetlerimizi götürme hizmetimiz layık görüldü. Bugün şunu onurla ve gururla belirtmek isterim: Bizler o güne kadar yaptığımız hizmetleri ilaveten bugün yarım bıraktığımız, geleceğe taşıyacağımız Babadağ’ımızın  genç projesi ile TOKİ projesi ile modern Pazar yeri projesi ile otellerimiz projesi ile hazır bulunan altyapısı tamamlanan, bir kısmının da bitme aşamasına gelen Babadağ projemizin devamını yeni başkanımızın daha ileriye götüreceğine inanıyorum. ‘’ dedi.

Ali Atlı, ‘’ Salim Demirezen başkanımızın kendisine bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şahsım adına ve Babadağ adına ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum. Tabi ki bu görevler gelip geçicidir. Önemli olan bu makama oturduğumuz da görev süremiz boyunca verdiğimiz hizmetlerdir. Bizde artık bugün itibari ile CHP rozetimizi çekmeceye bırakıp bize oy veren vermeyen, bizim partimizden olan olmayan herkese Babadağ’da yaşayan bütün vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet götüreceğimizin sözünü şahsım ve belediye meclis üyelerim adına vermek istiyorum. Bir kez daha Salim Demirezen başkanıma ve belediye meclis üyelerine bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, onların başlayıp bitiremedikleri projelerini kendisiyle istişare halinde olarak, kendilerinin tecrübelerinden, bilgilerinden faydalanarak yapacağımızı belirtmek istiyorum.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER