© Haber20Denizli 2022

BAKAN DÖNMEZ'DEN KALE'YE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den doğalgaz müjdesi aldığını Kaleli vatandaşlara duyurdu.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den doğalgaz müjdesi aldığını Kaleli vatandaşlara duyurdu.
Yaptığı açıklamasında ''Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'in katılımlarıyla gerçekleştirilen Enerji ve Koordinasyon Toplantısı'na katılarak; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'e, İlçemize yapılması için hazırlamış olduğumuz Doğalgaz projemizi sunduk. Bakanımızdan sözünü aldık. Bakanımıza İlçemize desteklerinden, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Doğalgazın ilçemize getirilmesi konusunda Enerji Bakanımız Fatih Dönmez gerekli talimatları verdi ve en kısa zamanda İlçemizde etüt ve fizibilite çalışmalarına başlanacak çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte inşallah ilçemiz de doğalgaza kavuşacak. İlçemize doğalgazın getirilmesi konusunda Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör'e ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kalemiz için Azimle durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize
Hayırlı Olsun. '' dedi.
 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER