© Haber20Denizli 2022

BAKLAN İLÇESİ SKM BÜROSU AÇILDI

Denizli ili Baklan ilçesinde, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın katılımı ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi ( SKM ) bürosu açıldı.

Denizli ili Baklan ilçesinde, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın katılımı ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi ( SKM ) bürosu açıldı. Gerçekleştirilen açılışa,  AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Baklan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Yusuf Gülsever, AK Parti Denizli Teşkilat Başkanı Halil Turan ve ilçe halkı katıldı.

Başkan Gülsever, '' AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekilimiz Cahit Özhan ile AK Parti Denizli Teşkilat Başkanımız Halil Turan’ın da katılımlarıyla ilçemizdeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) büromuzu tüm teşkilat üyelerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte açtık. SKM büromuzun ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.'' dedi.

SKM Bürosunun açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Teşkilat başkanı  Halil Turan  Baklan ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Özkan ve Turan öncelikle kıraathane ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Binasına geçtiler.

AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye ziyaretlerinin ardından İlçe Teşkilatının düzenlediği vefa yemeğine geçildi. Yemeğin ardında teşkilat üyeleri ve vatandaşlara hitap eden Özkan ve  Turan Baklan ilçesinden ayrıldılar.

Başkan Gülsever, ''Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekilimiz  Cahit Özhan ve AK Parti Denizli Teşkilat Başkanımız  Halil Turan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.'' dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER