© Haber20Denizli 2022

“Baklan’ın Coşkusu 31 Mart Zaferinin Habercisi”

31 Mart yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. AK Parti ve MHP’li yöneticilerin katılımıyla Baklan’da büyük bir miting düzenlendi.

Mitingde kürsüye çıkan AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan “Baklan meydanındaki coşkunun 31 Mart zaferinin habercisi” olduğunu söyledi. Özkan konuşmasının devamında zillet ittifakı bloğundan bahisle şunları söyledi: “ biz biliyoruz ki CHP’ye İYİ Parti’ye gönül vermiş kardeşlerimiz de bu cennet vatanı canlarından çok seviyorlar. Ama maalesef gönül verdikleri parti bugün Kandil ile PKK, YPG ve HDP ile iş tutuyor, seçime giriyor. Eminiz ki CHP’li İYİ Partili hemşerilerimiz bu oyuna gelmeyecek ve sandıkta bu kirli ittifaka tepkisini gösterecek.”

 

Konuşmasını Baklan ve Denizli’ye yapılan hizmetlerle sürdüren Özkan şu cümleleri kaydetti: ” Baklanlı da Denizlili de iyi biliyor ki AK Parti altyapı demektir, yol demektir, temiz hava demektir, kısacası millete hizmet demektir. Şimdi buna bir de gönül belediyeciliğini ekliyoruz. Bu dönemde AK Belediyeler gönüllere girecek, gönülleri fethedecek inşallah. Baklan’da Yusuf Gülsever başkanımızın, Denizli’de de Osman Zolan başkanımızın projeleriyle coğrafyamız adeta Ege’nin incisi Türkiye’nin gözbebeği olacak.”

Miting sonrası vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Özkan bir dizi programa katılmak üzere ilçeden ayrıldı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER