© Haber20Denizli 2022

BAŞI DİK BİR TÜRKİYE İNŞA ETTİK!

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, kapı kapı dolaşıp, AK Parti iktidarının Türkiye yaşattığı değişimi, yeniden kazandırdığı özgüveni, istikrarı anlattıklarını belirterek, “AK Parti alnı açık, başı dik bir Türkiye inşa etti. Sadece Türk Milleti’nin değil, yeryüzündeki bütün mazlum milletlerin umut kaynağı olduk. AK Parti’nin 17 yıllık hizmet destanını algı oyunlarına kurban edemeyiz. Bu nedenle çalmadık kapı bırakmayarak, milletimizin hafızasını tazeliyoruz” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, teşkilatının tüm kademeleri ile birlikte sahada olduklarını, çalmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.

 

“AK PARTİ İLE İSTİKRAR GELDİ!”

 

Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın sorumluluk alanındaki bütün vatandaşlara birebir ulaşmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirten İlçe Başkanı Gökbel, “Herkese ulaşmaya, dokunmaya gayret gösteriyoruz. Milletimize kendimizi anlatıyoruz. AK Parti’nin hizmetlerini, davamızı, ülkemiz ve mazlum milletler için ideallerimizi, hayallerimizi, 17 yılda yaptıklarımızı anlatıyoruz. Çünkü Türkiye AK Parti ile büyük bir değişim ve gelişim yaşadı. Her alanda devrim niteliğinde düzenlemeler yaptık. En önemlisi hem siyasi, hem ekonomik anlamda istikrarı sağladık. Milli menfaatlerimizin korunması anlamında, kurulan oyunların figüranı değil, oyun kurucu olduk. Alnı açık, başı dik bir Türkiye inşa ettik. Artık kimse bizim onayımız dışında plan yapamaz. Yapılan planları da bozacak, boşa çıkaracak güce ve iradeye sahibiz” dedi.

 

“MİLETİMİZİN HAFIZASINI TAZELİYORUZ!”

 

Saha çalışmalarının, birebir temasın büyük önem taşıdığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “AK Parti’mizin 17 yılda yazdığı destanları, AK Kadroların emeklerini, verilen mücadeleleri, dış güçlerin ve onların yerli işbirlikçilerinin algı oyunlarına kurban edemeyiz. Bu nedenle milletimizin hafızasını tazelemek için hizmetlerimizi anlatıyoruz. Algı oyunlarını anlatıyoruz. Bunları yapmaktaki gayemiz, Türkiye’nin AK Parti dönemindeki kazanımlarına, geleceğimize sahip çıkmaktır. Bu nedenle AK Parti’ye ve davamıza gönül vermiş herkesin eşine, dostuna, komşusuna, parkta karşılaşıp sohbet ettiği kimseye, bizi anlatmasını istiyoruz. İnanıyoruz ki; bizler ve AK Dava’ya gönül veren herkes, bu oyunları boşa çıkaracak, milletimiz yine en doğru kararı vererek, hizmetkârı olan AK Parti’ye, ülkemizin bekası için kenetlenen Cumhur İttifakı’na sahip çıkacaktır” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER