© Haber20Denizli 2022

BASINIMIZ GÜÇLÜNÜN DEĞİL, HAKKIN, HAKİKATİN VE HAKLININ SESİ OLMALIDIR!

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Öztürk mesajında şu ifadelere yer verdi;  “Bugün ülkemizde her türlü fikir özgürce tartışılmakta ve basınımız herkesin düşüncesinin kamuoyuna aktarılması konusunda önemli görev yapmaktadır.

 Gazetecilik mesleği büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Yeri geldiğinde canını bile feda edebilen basın çalışanlarımız, zor şartlar altında haber akışını sağlayarak toplumun bilgi ile aydınlanmasını sağlamaktadır. Basınımız görevini yaparken kişi haklarına saygıyı ihmal etmemelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanlarımız için yol gösterici değerler olmalıdır. Yine Basınımız güçlünün değil hakkın, hakikatin ve haklının sesi olmalıdır. Bu düşüncelerle tüm basın çalışanlarının Gazetecilik ve Basın bayramını tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyorum” dedi.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER