© Haber20Denizli 2022

"Başarılı olacağına inancım sonsuz"

31 Mart yerel seçimlerin ardından Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan,Buldan El Sanatları Merkezi'ni gezdi. Ayhan, burada Belediye Şeref Defteri'ne yazdığı mesajında Şevik'in geçmiş deneyimlerini de bildiğini vurgulayarak, "Başkan Şevik'in başarılı olacağına inancım sonsuz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Cafer Birtürk ile Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ile birlikte Buldan'ı ziyaret etti. MHP'li Belediye Belediye Başkanı Mustafa Şevik'i hayırlı olsun dileklerini ileten MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan'ı, MHP İlçe Başkanı Yeşim Çankır, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk ile belediye meclis üyeleri ve partililer karşıladı. 
 
Buldan Belediyesi'nin 2011 yılında Adalet Bakanlığı'ndan devraldığı ve restore ederek El Sanatları Merkezi olarak hizmete açtığı, eski cezaevi ve hükumet konağını gezen Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, burada Belediye Şeref Defterini de imzaladı. 
 
İLK İMZA BAHÇELİ'NİN 
Buldan Belediyesi tarafından ilk olarak 1999 yılında açılan Şeref Defterinde ilk imza MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ait. Aynı defteri 20 yıl sonra genel başkan yardımcısı olarak imzalayan Emin Haluk Ayhan, deftere şunları yazdı: 
"Mahalli idareler siyasetin ilk basamağı için iyi bir deneyim alanıdır. Gerek belediye başkanlıkları, gerekse meclis üyelikleri bu açıdan fevkalade önemlidir. Benim açımdan Buldan, çocukluğumdan bu yana hem hikayelerini müspet yönde işittiğim, hem de atalarımızın da nüfusunun kayıtlı olduğu bir ilçe olması nedeniyle ayrı bir anlamı olan ilçedir. esasen doğrudan vatandaşlarla muhatap olmanın ve taleplerinin sonsuz sonsuz olduğu dikkate alınırsa kaynakların kıt olması nedeniyle ihtiyaçların karşılanmasının güçlüğü ortadadır. Önceki deneyimleri de dikkate alınırsa başkanımız Mustafa Şevik'in,  bu deneyimlerle geleceği birleştirdiğinde Buldan'a büyük hizmetler yapacağına ve büyük başarılara ulaşacağına olan inancımız sonsuzdur."  
 
Bu başarıda Cumhur İttifakının ortağı MHP ve Ak Parti ilçe teşkilatlarının da önemli payı olduğunu belirten Ayhan, MHP'nin kadın ilçe başkanı Yeşim Çankır ile  Ak Parti ilçe Başkanı Naci Çomuk'a teşekkür etti. 
 
"Güveninizi boşa çıkarmayacağım"
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Güveninizi boşa çıkarmayacağım. Buldan güzel çalışmalara hak ediyor. 2007-2014 yılları arasında yaptığımız çalışmaların  takdir gördüğünü,31 Mart'ta seçimlerinde gördük.   Hem  bizleri yeniden görevlendiren Buldan halkının, hem de MHP il ve genel merkezimizin güvenini boşa çıkarmamak için çalışacağım" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER