© Haber20Denizli 2022

Başer, “Hizmetlerden bihaberler” dedi, böyle eleştirdi...

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Merkezefendi’de kalkmış bir aday ilçeye kazandırılan hizmetlerden bihabermiş gibi bizim yaptıklarımızı, zaten var olan hizmetleri seçim vaadinde yer veriyor”.

Merkezefendi’lilerle yaptığı buluşmada muhalefetin açıkladığı projelere yönelik eleştirilerini sıralayan Başer’e hemşehrileri alkışlarla destek verdi.
 
Başer açıklamalarında,  Merkezefendi’de kalkmış bir aday ilçeye neler yapıldığını bilmiyormuş gibi milletimizin karşısına çıkıp bizim yaptığımız ve milletin gönlünü aldığımız projeleri yeni bir şeymiş gibi vatandaşımızın önüne koyuyor. Herhalde hizmetlerden bihaber. Milletimiz 5 yıldır Merkezefendimizde neler yapıldığını görüyor. Hayata geçen projeleri “biz yapacağız” demek hangi akla hizmettir.
 
Eleştirilerini sürdüren Başer, “Yaşlılara evde bakım hizmeti sözü veriyor. Bunu zaten Büyükşehir Belediyemiz Osman Başkanımız senelerdir yapıyor. Bu hizmet zaten var. Merkezefendi dahil 19 ilçemizde binlerce vatandaşımız bu hizmetten yararlanıyor. Mahallelere kapalı pazaryeri yapacağım diyor. Muhammet Subaşıoğlu başkanımız zaten ilçemize 24 kapalı pazaryeri kazandırdı ve yapmaya devam ediyor. Taziye evi yapılacak diyor. O da bu dönem yapılan ve hizmet veren projelerden bir tanesidir. Bu hizmet zaten var. Dahası yıllardır belediyelerimiz vatandaşlarımızın acı gününde yanlarında olmuş, taziye çadırlarını, ikramları ayaklarına taşımıştır. Bundan sonra da yapılmaya devam edilecektir.  Yeni dönemde de inşallah milletimizin desteğiyle, duasıyla nice hizmetleri yapacak olan milletin hizmetkarları Cumhur ittifakı adaylarımız, Büyükşehirde Osman Zolan ve Merkezefendi’de Muhammet Subaşıoğlu başkanlarımızdır” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER