© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ADAYI ŞEREF TURHAN GENÇLERLE ÇİĞ KÖFTE YOĞURDU

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, AK Parti Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu çiğ köfte etkinliğine katıldı.

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, AK Parti Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu çiğ köfte etkinliğine katıldı.

Düzenlenen etkinliğe Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, AK Parti Serinhisar Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir, AK Parti Acıpayam İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Çaçan ve üyeler katıldı.

AK Parti Serinhisar Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir ve yönetimi tarafından düzenlenen çiğ köfte etkinliğinde AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan katılarak, önce çiğ köfte yoğurdu sonra gençlerle sohbet etti.

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, ‘’ Serinhisar AK Parti Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu çiğ köfte etkinliğine katıldık. Gençlerimiz ile beraber emek harcayarak çiğ köftemizi hazırladık. Gençliğimizin gelecek adına sağladığı birlik ve beraberlik bizleri onurlandırdı. Bu birlik beraberliği sağlayan değerli kardeşim Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum.

Katılımlarından dolayı Serinhisar Belediye Başkanımız Mehmet Kobaş'a, İlçe Başkanımız Ali Özcan'a, Değerli Kardeşim Ayhan Soyfidan'a, Acıpayam İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Çaçan'a, Önceki Dönem Gençlik Kolları Başkanlarımız Mustafa Alabaş'a,  Fatih Armağan'a ve saygı değer halkımıza teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

AK Parti Serinhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir, ''Davetimizi kabul edip etkinliğimize katıldığı için AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayımız Şeref Turhan'a teşekkür ediyoruz. Sosyal etkinliklerimiz bundan sonraki süreçlerde de devam edecek.Partimizin ve başkanlarımızın bize olan güven ve teveccühüne layık olmak için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz ve her zaman yanlarında olacağız.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER